“Limbajele iubirii” cu Gary Chapman – Bucuresti 23-26 mai


Gary Chapman

Ύntr-o vreme în care valorile creştine sunt puternic asediate de lumea seculară, când însăşi instituţia familiei, aşa cum a fost ea stabilită de Dumnezeu a ajuns să fie pusă sub semnul întrebării, când cuvintele te iubesc sunt înlocuite cu te doresc şi când dragostea se conjugă predominat cu verbul a face în loc de a fi, organizaţia Biserici cu Impact Global (BIG Impact), cu sprijinul partenerilor săi de la Josiah Venture vă invită în primăvara acestui an să participaţi la un eveniment de seamă, organizat cu scopul de a ajuta pe cei care vor să lupte contra curentului şi sunt determinaţi să-şi edifice continuu vieţile de familie pe temelia dragostei şi adevărului să înţeleagă provocările cu care sunt confruntaţi şi să se familiarizeze cu limbajul dragostei.

Aşadar, la Bucureşti, Palatul Naţional al Copiilor din Parcul Tineretului va găzdui între 23-26 mai 2011 conferinţa Limbajele iubirii cu participarea lui Gary Chapman şi a lui Don Christensen, eveniment la care am fi onoraţi dacă aţi participa împreună cu soţia/soţul dumneavoastră.

Deja cunoscut publicului român datorită best-sellerului său Cele cinci limbaje ale dragostei, carte publicată şi la noi în ţară, Gary Chapman este un pastor baptist din Winston Salem, Carolina de Nord, SUA, consacrat ca vorbitor motivaţional la conferinţe susţinute pe toate meridianele lumii dar şi ca autor de succes, având publicate nu mai puţin de 29 de cărţi, dintre care cea pe care am menţionat-o fiind deja tradusă în 40 de limbi şi vândută în peste 6 milioane de exemplare, record care i-a atras medalia de platină din partea Asociaţiei Editorilor Evanghelici Americani. La această pagină vom încerca să adăugăm informații despre cărțile lui Gary Chapman apărute în limba română.

Don Christensen

Complementar cu învăţătura pe care o va oferi distinsul oaspete american pe câteva teme extrem de practice legate de căsătorie, vom beneficia şi de câteva expuneri legate de administrarea finanţelor personale, extrem de benefice în contextul crizei economice pe care o traversăm ca naţiune, expuneri susţinute de Don Christensen. Don este un reputat om de afaceri din Mesa, Arizona, specializat în oferirea de consultanţă financiară prin intermedul companiei Ronald Blue &Co., LLC. Ύn paralel, fiind un creştin devotat, Don este membru în bordul de conducere al mai multor organizaţii creştine, printre care şi Josiah Venture, dar este şi un vorbitor apreciat, fiind invitat să vorbească la evenimente majore, cum ar fi cele organizate de Promise Keepers, Crown Ministry sau Walk Thru the Bible, precum şi la sesiuni de instruire pe câmpul de misiune din multe ţări ale lumii.

Dacă invitaţia noastră v-a provocat suficient, vă îndemnăm să vă înscrieţi la acest eveniment unic, o conferinţă motivaţională care nu doar că vă poate ajuta să creşteţi în calitatea relaţiei maritale, precum şi în priceperea cu care administraţi şi finanţele familiei, ci vă va oferi şansa să aveţi părtăşie cu alţi credincioşi din toată ţara, alături de care vom putea să venim zilnic împreună înaintea lui Dumnezeu, sub călăuzirea plină de har a celor care sunt chemaţi să ne conducă în momentele de închinare pe care le promitem a fi de calitate maximă.

Cele cinci limbaje ale Iubirii

Menţionăm că pentru participare este necesară o contribuţie financiară de 70 lei de persoană, sumă care acoperă o parte din cheltuielile de organizare ale acestui eveniment. Această sumă nu include cazarea şi masa participanţilor, fiecare persoană care nu este din Bucureşti având datoria să-şi rezolve individual aceste probleme, fie prin contactele avute în bisericile din capitală, fie prin contactarea unei pensiuni sau a unui hotel.

NOT΃: Ύntrucât am primit multe solicitări de la persoane care nu pot participa la tot programul conferinței (de exemplu unele persoane pot participa doar serile) am decis să oferim și posibilitatea participării part-time, la un cost de doar 50 de lei.

Pentru a vă înscrie la acest eveniment, vă rugăm să completaţi un formular online accesând acest link. Completarea lui durează doar două minute şi la final veţi primi un email cu toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru finalizarea înscrierii.

Pentru orice nelamurire sau informaţie suplimentară legaă de acest eveniment , puteti sa ne contactati pe adresa de mail: conferinta@big-impact.ro sau telefonic la: 0732.002.047.

IMPORTANT: Pentru a consulta orarul conferinţei daţi click pe imaginea de mai jos.

OFERT΃ DE CAZARE: Participanţii la această conferinţă beneficiază de o ofertă cu totul specială pentru cazare din partea Rin Grand Hotel, Bucureşti. La confort de 4 stele, oferta de cazare este de 45 EUR / zi / cameră dublă, cu toate taxele incluse şi mic dejun suedez. Persoana de contact pentru rezervari este Anca Vaduva, e-mail: anca.vaduva@rinhotels.ro, telefon: 031 106 11 11, fax: 031 106 11 19. Menţionăm că această ofertă de cazare este valabilă doar pentru participanţii la conferinţa BIG Impact şi doar pe perioada de desfăşurare a evenimentului. Ύn momentul contactării hotelului va trebui să specificaţi foarte clar că participaţi la acest eveniment, altfel veţi fi taxat la preţul de recepţie care este semnificativ mai mare.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu locatia unde are loc acest eveniment, includem o harta a zonei, cu pozitionarea Palatului National al Copiilor.

8 thoughts on ““Limbajele iubirii” cu Gary Chapman – Bucuresti 23-26 mai

  1. La ce adresa se va desfasura evenimentul? Am nevoie de date ca sa pot sa gasesc un loc de cazare mai aproape de adresa data!!! Multumesc!

    • Conferinta se desfasoara la Palatul National al Copiilor, in Parcul Tineretului. Adresa: B-dul Tineretului nr.8-10, Bucuresti. Este o zona centrala, cu acces relativ usor dinspre Piata Unirii. Va asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.